Åbent hus- Tak fordi I kom!

Tak til alle jer som kom til vort Åbent Hus i Rødkærsbro fredag den 10. januar.

Vi er stolte og glade for det store fremmøde, og specielt Per Rasmussen siger tusind tak for blomster og gaver i forbindelse med sit 25 års jubilæum.

Hele firmaet var i dagens anledning top tunet, og der var opstillet masser af Grimme-nyheder imellem stole og borde på værkstedet, samt i maskinhallerne og på udenoms arealerne.

Lageret er i løbet af december og i juledagene blevet bygget om, så det store flow af reservedele ind og ud er blevet optimeret. Specielt salget af originale Grimme reservedele til Sverige og Finland er ekspanderet voldsomt de sidste 3 – 4 år.

For at imødekomme den enorme succes vi oplever i disse år, har vi alene i 2013 ansat 6 nye medarbejdere, siger salgschef og medindehaver Per Rasmussen. ”Jeg er stolt over, at den indsats som alle mine kollegaer yder også bærer frugt, og giver os fremgang i både ind- og udland. Det er for mig en stor dag, hvor jeg kan fejre 25 års jubilæum, og at ca. 500 kunder fra nær og fjern kommer på besøg er bare helt fantastisk. Langeland, Lolland, Sjælland, Jylland og Fyn, de var her alle sammen, og sågar gæster fra Sverige har taget den lange vej. Det luner. Men det der varmer allermest om hjertet, er når nogen kommer her og fortæller mig, at de er glade for vores service og opbakning når de har brug for det i kartoffel- eller roemarken. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige tusind tak til alle.”

Repræsentanter for de to Hollandske leverandører Dacom og Sercom var her også, sammen med vores helt nye skud på stammen, Danske Webstech fra Tjele, som leverer et nyudviklet produkt til at måle temperatur og fugtighed i kartoffelkuler, og som sender de vigtige informationerne direkte til telefonen eller computeren.

Grimme i Tyskland var her selvfølgelig også, og benyttede lejligheden til at overrække Per et synligt bevis på, at det er ham, af alle sælgere i hele verden, der har solgt flest af den nye Grimme GL-860 Compacta kartoffellægger- en 8 rækket lægger som samtidig er sammenklappelig til vejtransport.

Der var masser af gode tilbud at hente, og som noget nyt var der også noget for børn og voksne med hang til modellegetøj. 5 dygtige og engagerede model-byggere havde opstillet en komplet kartoffelfarm i skala 1:32, med alt hvad dertil hører.

2014 er nu skudt i gang, og med et forsalg til kommende sæson større end nogensinde før, ser vi meget optimistiske på det nye år.

Team Grimme Skandinavien vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle et godt og lykkebringende nytår.