Agritechnica 2013

Agritechnica 2013 er netop overstået, og blev også denne gang en kæmpe succes for arrangørerne, og også for Grimme-gruppen.

Grimmes 2100 m² store messestand var hele ugen tæt proppet med kartoffel-, roe- og grøntsags avlere fra hele verden. Til at tage imod de mange gæster stod 130 topmotiverede sælgere, teknikkere og konstruktører fra hele Grimme-gruppen (inkl. datterselskaber).

Grimme Skandinavien stod for kontakten til de nordiske avlere, og vores medarbejdere fra Finland, Sverige og Danmark var at træffe hele ugen. Agritechnica-messen er for os en fantastisk mulighed for at træffe vores kunder. Her kan vi vise frem de mange nyheder som Grimmes store udviklingsafdeling (165 mand), præsenterer.

Vi er glæder os nu til at kunne byde velkommen til vort eget åbent-hus arrangement i Rødkærsbro d. 10. januar 2014. Vi benytter samtidig lejligheden til at fejre salgsdirektør Per Rasmussens 25 års jubilæum. I løbet af december kommer der mere information om vort åbent- hus, men sæt allerede nu et kryds i kalenderen.

På gensyn.

Venlige hilsener

Grimme Skandinavien