Grimme Gruppen overtager aktiemajoriteten i ASA-Lift

 

Med virkning fra 1. januar 2013 har Grimme Gruppen overtaget aktiemajoriteten i ASA-Lift, Danmark
"Som vi forventede, da vi for et år siden indgik et strategisk samarbejde med ASA-Lift, har vores fælles arbejde udviklet sig meget positivt. Med aftalen om en fremadrettet fælles strategi, skabte vi dengang grobund for betydelig vækst hos ASA-Lift i Sorø og dermed styrket udvikling og international marketing af den innovative grøntsags-teknologi ASA-Lift altid har stået for. Det internationalt velkendte og stærke brand ASA-Lift vil bestå" erklærer Franz Grimme, Grimme Gruppen og Laust Sørensen, ASA-Lift i en fælles erklæring.

Med mere end 2.200 medarbejdere fordelt i mere end 110 lande, er Grimme Gruppen ledende på verdensplan, når det gælder kartoffel- og sukkerroeteknik. Med det styrkede samarbejde med ASA-Lift er Grimme nu også blevet en ledende partner indenfor grøntsags teknik.

I Sorø 80 km vest for København, arbejder 80 højt kvalificerede ASA-Lift medarbejdere med udvikling og fremstilling af kundespecificerede maskiner. ASA-Lifts produktsortiment består af bugserede og selvkørende maskiner til dyrkning af mere end 20 forskellige grøntsager.