Borgeby Fältdagar 2013

Borgeby 2013

Tak til jer der besøgte vores stand på Borgeby Fältdagar sidste uge. Aldrig tidligere har Grimme præsenteret så mange nyheder på en messe i Skandinavien, og vi var både glade og stolte over at vise maskinerne frem. Borgeby-messen i Sverige er den største i Skandinavien i øjeblikket, og det er derfor vigtigt for os at være med, så vi har mulighed for at vise vore trofaste kunde de mange nyheder Grimme kommer med.

Det største samtale-evne var den nye Grimme SE 260, den nye to-rækkede kartoffeloptageren der allerede til kommende sæson har solgt 12 stk. i Skandinavien. Også den velkendte Grimme SE 150-60 XXL med larvebånd vækkede stort interesse. Maskinen blev vist som den første i verden af denne model med larvebånd. Den er solgt, og skal køre i Sverige, i Odensbacken. I år valgte vi at have meget fokus på den nye Grimme GB 330 båndsættere, med 3 rækker på 42 cm rækkeafstand. Vi har været på demo-tour med den, og resultatet ser meget lovende ud. Mange besøgende var også oppe i førerhuset på roeoptageren Rexor 620. 3 stk er solgt til en kommende roe-kampagne i Skandinavien.

Jonas Humble, vores nye svenske kollega, fik mulighed for at møde mange af vores kunder, og derudover var Per Andréen og Tobias Persson fra Sverige på plads, og fra Danmark kom Heine Hylleberg, Per Rasmussen, Frank Iwersen m.fl.

Alt i alt et par vellykkede dage, i regnvejr og i solskin. Vi håber at se jer næste år- og også gerne inden da.