Den nye REXOR

Billede: REXOR 6300 med 653 hk med det nye oppelhjul og frontafpudseren FM.

REXOR-serien har gennemgået en grundlæggende bearbejdning til kampagnen 2022. Udviklingen af den nye REXOR 6200 med 30m³ og REXOR 6300 med 45m³ bunkervolumen bygger på mere end 20 års erfaring og har tilgodeset mange kundekrav.

Med den nyudviklede optagningsforsats, de føreraflastende betjenings- og assistentsystemer samt det nye design er der sat nye standarder med hensyn til ydeevne, økonomi og komfort.

Det nye optagningsaggregat
Den innovative optagningsforsats er som standard forsynet med 7 rengøringsvalser, som sørger for en mere effektiv og højere rensning. Takket være den udvendigt liggende ramme har føreren altid uhindret udsyn til valsebordet og hele optagningsanordningen.

Oppelhjulet og kitskærs-optagningsaggregatet er udstyret med et vedligeholdelsesfrit drev og en ny vedligeholdelsesfri konstantaftopper, som arbejder mere agilt og hurtigere på grund af den lavere egenvægt.

Alle snittervarianter føres nu vha. tastemeder foran snitterakslen, der sikrer en konstant optimal bladfjernelse samtidig med at slidet reduceres.

Det nye oppelhjul
Den nye version er udstyret med 4 i stedet for 2 roefølere, som også kan bruges som højdefølere og kan herved føres endnu mere præcist i rækken og til den optimale højde. Det aflaster føreren og forbedrer autopilotens styring ved kørsel i kurver. Ved dette nye følehjulakselkoncept er en følehjulsaksel mellem snitter og hjulskær ikke nødvendig. Det forbedrer mærkbart udsynet ind i optagningsaggregatet, reducerer optagningsvægten og sliddet til et minimum.

Overblik over og adgang til det hele
Den nye REXOR er udstyret med ISOBUS-betjeningsterminalen CCI 1200 og GRIMME SmartView videosystemet. GRIMME Digital Interface (GDI) giver herudover føreren en forbedret oversigt over maskinparametrene, der skal indstilles.

Med GRIMME SmartView og de unikke funktioner, som „Slow-Motion“ funktionen, kan brugeren få vist alle videobilleder i tidsluppen for at overvåge det aktuelle arbejdsresultat.

Med "Zoom-funktionen" kan brugeren selv indstille, hvilket udsnit af billedet, der skal vises.

For at få vist alle vigtige videobilleder samtidig, kan brugeren åbne op til 8 kamerabilleder på den 12 tommer store touchscreen-monitor.

Tilmelding til myGRIMME
Som standard er den nye REXOR forsynet med en telemetreringsenhed, så en forbindelse med slutkundeportalen myGRIMME er mulig.

Modulet „Live Information“ viser brugeren, hvordan arbejdet skrider frem på computeren eller på en anden mobil slutenhed. Det er en fordel ved planlægningen af transportlogistik eller anden planlægning.

myJobs Modulet registrerer og dokumenterer dine opgaver automatisk og gemmer dem kronologisk. I hver opgave gemmes data som arbejdstider, forbrug og arbejdsprocestrin. Herudover er der mulighed for at gemme andre data som f.eks. kundenavn og marknavn, efter at en opgave er afsluttet. De genererede ddata kan senere bruges i et Farm- Management-system og giver derfor et optimalt afregningsgrundlag.

Ved tilkobling til myGRIMME etableres et direkte interface til landbrugssoftwaren AGRARMONITOR, som maskinstationer og landmænd bruger til at administrere og dokumentere deres opgaver med.

 

Sikkerhed under driften og kalkulerbare omkostninger
Den aktuelle situation på det globale sukkermarked er vanskelig og svær at forudse. For at give brugerne maksimal anvendelsessikkerhed ved overskuelig investeringsrisiko fås den nye REXOR generation inklusiv 4 års garanti. Som prikken over i'et fås denne pakke for første gang med attraktive og fleksible lejemodeller. I kombination med servicepakkerne står intet i vejen for en succesfuld kampagne. Hermed er den nye REXOR ikke bare teknisk, men også økonomisk løftet til et nyt niveau.Det nye optagningsaggregat: Udstyret med 7 rengøringsvalser i valsebordet, oppelhjul og kombisnitteren.

Oppelhjulets vedligeholdelsesstilling sørger for, at arbejdet kan udføres ergonomisk og sikkert.

Den nye betjening ved hjælp af CCI 1200 med det nye digitale videosystem SmartView.

Scan QR-koden og læs mere.