Flygtninge støttes i verdens brændpunkter

Millioner af mennesker verden over er sendt på flugt af krig, katastrofe og konflikt, men igen i år får de hjælp fra Rødkærsbro. Grimme Skandinavien er erhvervspartner i Dansk Flygtningehjælp, der er Danmarks største humanitære organisation.

”Som virksomhed vil vi gerne gøre en forskel – både i lokalsamfundet, men også i resten af verden. Derfor har vi valgt at bakke op om Dansk Flygtningehjælps arbejde for flygtninge i verdens brændpunkter,” siger Michael Hyllerberg fra Grimme Skandinavien.

Der er flere end 50 millioner flygtninge i verden. Mange befinder sig i etablerede flygtningelejre, men endnu flere lever side om side med lokalbefolkningen, som ofte er meget fattige i forvejen. Når en alvorlig krise opstår og driver mennesker på flugt, er der behov for akut hjælp til så mange som muligt. Mad, vand, tæpper og tøj er helt basale behov, der skal dækkes. Samtidig er der brug for en langsigtet indsats, der sikrer grundlaget for, at mennesker kan klare sig selv.

”Vi leverer nødhjælp og langsigtede løsninger i verdens værste krigs- og konfliktområder. Det er en krævende opgave, så støtten fra danske virksomheder er enormt vigtig. Uden denne opbakning   var vi ikke i stand til at hjælpe så mange mennesker, som vi gør,” siger Andreas Kamm, der er generalsekretær i Dansk Flygtningehjælp.

Dansk Flygtningehjælp arbejder i 36 lande verden over. Grimme Skandinaviens aftale med Dansk Flygtningehjælp løber foreløbigt et år. (Foto: Dansk Flygtningehjælp).