Grimme på Potato Europe 2014

Grimme Skandinavien på PotatoEurope 2014

Grimme Landmaschinenfabrik præsenterer flere interessante ny- og videreudviklinger på PotatoEurope-Demonstrationen den 3. og 4. september 2014 i Bockerode ved Hannover i Tyskland.

For kartoffelavlere der ønsker at bejdse samtidig med lægningen af kartoflerne, har Grimme udviklet et nyt tanksystem bestående af 2 beholdere med en kapacitet på hver 400 liter, og en 95 liters rentvandstank til efterskylning og rengøring af pumpe, slanger og dyser. Grimme tilbyder som den eneste producent, et anlæg som er godkendt.

Den 4-rækkede bugserede båndlægger GB 430 med en tankkapacitet på 3t kan nu også udstyres med to aksler med 4 lige store hjul, for at opnå højere manøvredygtighed på forageren.

Grimme udstiller også Økohypperen GH Øko som hjælper kartoffelavlere med at bekæmpe ukrudt i marken uden brug af kemi.

På den 2-rækkede bugserede kartoffeloptager SE 260, præsenterer Grimme en fuldautomatisk hastighedskontrol til renseaggregatet, hvilket reducerer risikoen for tilstopning og letter førerens arbejde, samtidig med at der opnås en øget ydeevne.

På demoområdet vil der være tre kartoffellæggere, fire kartoffeloptagere og en komplet indlagringslinje.

Vi byder velkommen til Grimme´s 400 m2 stand, lige ved siden af demonstrationsområdet for kartoffeloptagere. Grimme Skandinavien er repræsenteret begge dage ved Roland Rosenback fra Grimme Finland, Per Andréen fra Grimme Sverige, samt Heine Hylleberg og Per Rasmussen fra Grimme Danmark.

Læs mere om hvad Grimme præsenterer på PotatoEurope HER.

Læs mere om PotatoEurope messen HER