Grimme – professionelt tankanlæg til kartoffeldyrkere

Grimme tilbyder kartoffeldyrkere, som anvender plantebeskyttelses-middel i furen eller behandler læggekartoflerne med flydende bejdse, et 400 eller 800 liters tankanlæg i TS-serien til meget forskellige anvendelsesområder.

Til Grimmes gødningsspreder, kamformer og fræser, som er monteret i traktorens fronthydraulik, er der udviklet to beholdere med hver 200 liter med skyllevand- og håndvaskbeholder, som på grund af deres specielle form giver et godt udsyn fremad. TS 420 anlægget sikrer en optimal vægtfordeling og kræver hermed en lavere løftekraft på traktoren. Til sæsonen 2016 står der en begrænset for-serie til rådighed.

Til den separate frontmontering tilbyder Grimme anlæggene TS 410 og 820 med en eller to beholdere med en kapacitet på hver 400 liter med skyllevand- og håndvaskbeholder. TS 820 er samtidig udviklet til bagmontering i kombination med en kartoffellæggermaskine. Afhængigt af traktorens udstyr og ydelse kan anlæggene drives via en PTO hydraulik fra traktoren eller af kartoffellæggermaskinens styreblok. Udbringningen udføres enten manuelt styret af chaufføren, halvautomatisk eller fuldautomatisk afhængigt af kørehastigheden inklusive køresporskobling. TS 410, 420 og 820 opfylder forudsætningerne for den lovmæssige nødvendige plantebeskyttelsesapparatkontrol.

Til eksportmarkederne uden for EU tilbyder Grimme TS 400 med 400 liters tanke til separat frontmontering samt TS 800 anlægget med to gange 400 liters tanke til montering på en Grimme læggemaskine. Begge anlæg leveres uden skyllevand- og håndvaskbeholder. Driften udføres direkte via en PTO. Udbringningen udføres via mekaniske betjeningselementer og er bevidst holdt enkel.

Med de fem professionelle tøndeanlæg tilbyder Grimme den globalt rigtige løsning til meget forskelligartede krav.