GRIMME Skandinavien og ASA-LIFT forener kræfterne

(Fra venstre: Per Rasmussen og Uffe Jensen, GRIMME Skandinavien - Tom Jørgensen, ASA-LIFT - Heine Hylleberg, GRIMME Skandinavien).

Som et naturligt led i den fortsatte integration af ASA-LIFT i GRIMME koncernen, forener ASA-LIFT og GRIMME Skandinavien kræfterne på salgssiden.

Fremover vil GRIMME Skandinavien markedsføre og sælge ASA-LIFT maskiner på det danske marked.

Salgschef Tom Jørgensen, ASA-LIFT A/S ser frem til det nye set-up hvor sælgerne fra GRIMME Skandinavien også vil betjene ASA-LIFT kunder.

- GRIMME Skandinaviens sælgere på det danske marked sikrer en effektiv og professionel betjening af kunderne. ASA-LIFT vil fortsat fokusere på skræddersyede løsninger til den enkelte avler i tæt samarbejde med sælgere fra GRIMME.

Heine Hylleberg, GRIMME Skandinavien A/S finder også det nye set-up naturligt.

- Det store sammenfald af kunder, som både anvender ASA-LIFT og GRIMME maskiner i deres kartoffel- og grønsagsavl, finder vi det naturligt og fordelagtigt, at vi sikre kunderne den rette rådgivning i deres valg af maskiner.

Salgschef Per Rasmussen og sælger Uffe Jensen fra GRIMME Skandinavien der fremover vil sælge ASA-LIFT i Danmark, ser frem til også at besøge grøntsagsavlere.

Kunder er velkomne til at ringe til Uffe for at aftale et besøg. Han kan fanges på telefon +45 4028 1374 eller på mail til uj@grimme.dk