Grimme sukkerroeoptagere

Så er der kommet godt gang i maskinsalget af både nye og brugte Grimme sukkerroeoptagere. Efter et par måneder i jobbet føler Markus sig godt tilpas i rollen som sælger for Grimme Skandinavien, og kører rundt i Danmark og Sverige og sælger roeteknik. Markus’s fokus er at rådgive kunderne på bedst mulige måde, og han brænder for produktet, hvilket også kan ses på det stigende salg. Siden årsskiftet har Markus solgt 4 nye og 5 brugte maskiner.

”Jeg er meget glad og siger tak for den tillid både gamle og nye kunder har vist mig og vores brede produktprogram. Selvfølgelig er jeg glad for salgstallene, men det der gør mig mest glad er den positive fremtidstro mod en fortsat konkurrencestærk sukkerroedyrkning som kunderne giver udtryk for”, siger Markus.

En nyhed til i år er en Grimme Rexor 620 demonstrations maskine som vil være tilgængelig for interesserede kunder. Maskinen skal starte sæsonen op med demonstrationer i Sverige og efterfølgende flyttes til Danmark.  

Med Grimmes udvidede produktsortiment efter købet af Kleine, og med en innovativ produktudvikling indenfor sukkerroe- og energiroe-teknik, ser det lyst ud for salget også i fremtiden.