Grimme Technica 2014

Hvert andet år afholdes den store Grimme Technica-messen i Damme. I år åbner dørene tirsdag den 11. november indtil fredag 14. november, fra kl 9-16.30 daglig.

Grimme Technica er, med over 100 forskellige maskintyper specialfremstillet til kartoffel, sukkerroer og grønsagsteknologien, en af de største udstillinger af denne art på verdensplan.

Et særligt højdepunkt er Grimme´s nyhedsshow. Mange nyheder og maskinudviklinger bliver præsenteret. Der er moderne hovedtelefoner til direkte oversættelse som stilles til rådighed for udenlandske gæster. I den opvarmede showhal tilbydes ikke kun behagelige temperaturer, men med hjælp fra en stor tribune og en LED skærm sikres en perfekt udsigt over begivenhederne.

Der arrangeres fabriksrundvisninger på hoved koncernen som ligger i Damme, derudover tilbydes der besøg på Grimmes nyeste fabrik som ligger ca. 12 km derfra, i Niedersachsenpark. Gratis bustransport fra Damme t/r.

Ved udstillingens centrumområde findes Grimme TECHNICOM. Her vises der spændende Grimme videoer med maskiner i action fra hele verden i et auditorium med plads til 60 personer.

Der findes et stort udvalg af Grimme-artikler og specialtilbud, som sælges i Grimme Shop.

Fri parkering rundt om fabrikken. OBS. Tilmelding er ikke nødvendig.

Medarbejdere fra alle afdelinger hos Grimme står til rådighed på udstillingen for spørgsmål eller forslag, så tøv ikke med at spørge os.

For mere information om Grimme Technica 2014, kontakt Per Rasmussen på 4028 1368

HER er en brochure om Grimme Technica på dansk

HER er en brochure om Grimme Technica på engelsk