Hjulene ruller stadig hos GRIMME Skandinavien

Forårssæsonen starter jo i disse dage/uger og her kommer Corona (Covid-19) jo desværre til at give udfordringer for alle rundt om i verden – her hos os kan vi heldigvis fortsætte (næsten) som vi plejer.

Serviceteknikerne kører ud til kunderne med servicebilerne – teknikerne på værkstedet klargør og reparerer maskinerne som de plejer – lagerfolkene tager imod og afsender varer helt som de plejer – administration og sælgere sidder klar ved telefon/mail helt som normalt (nogle dog hjemmefra).

Vi har heldigvis rigtig mange reservedele på lager – vi har faktisk Europas største lager af reservedele (udover fabrikken selvfølgelig).

– Men situationen med Corona giver også den risiko, at leveringstiden af reservedele kan blive forøget på grund ekstra sikkerhedsforanstaltninger for at undgå Corona-smitte blandt personale, som har med forsendelse at gøre – f.eks. vores lagerfolk – GRIMME-fabrikken i Tyskland – fragtfolk etc.

 Vi vil stærkt opfordre til at I ringer/mailer jeres bestillinger ind til lageret i god tid – så skal de sørge for, at jeres varer/reservedele ligger klar til afhentning eller bliver afsendt.

Så umiddelbart vil I som kunder ikke mærke den store forskel – og dog:
For at undgå smitte blandt vores personale og deres familier – og dermed jeres sikkerhed for, at GRIMME Skandinaviens personale står klar til at servicere jer på bedste vis – så bliver lager – serviceværksted og kontorer lukket for besøgende fra d.d.

Det vil sige at afhentning/levering af varer og reservedele kommer til at foregå på rampen udenfor lageret. Her vil der selvfølgelig være personale klar til at betjene jer.

Ved fælles hjælp og forståelse for situationen så skal vi nok komme igennem den svære tid.

Det faste håndtryk, hører også til i branchen – men det må I undvære indtil Corona-virussen er fortid – en sikkerhed for alle vore kunder og ansatte.

Pas godt på jer selv og hinanden.

Vi ønsker alle vore kunder en rigtig god sæson.

 

Michael, Heine & Per
Samt alle hos Team GRIMME Skandinavien