International sales meeting

6.th International Sales-meeting

 

Den 4. juni var Grimme’s salgsansvarlige fra hele verden samlet hos Grimme Skandinavien i Danmark. Vi havde besøg fra Kina, USA, Polen, Tyskland, Holland, Spanien, Sydamerika, Rusland, Belarus, Tyrkiet, Kasakhstan, Frankrig mfl.

Michael Hylleberg bød velkommen, og fortalte om firmaets historie fra den spæde start som landsbysmedie i 1919, til Nordisk handelsvirksomhed i 2013. Der var derefter guidet rundvisning på reservedelslager, værksted og maskinhaller, med efterfølgende traditionelt dansk smørebrød.

Vore internationale kollegaer var særdeles interesserede i at få information om hvordan vi her i huset håndterer vores salg af brugte maskiner. Heine Hylleberg afsluttede derfor dagen med at lave en komplet præsentation af vores procedurer vedrørende brugte maskiner, lige fra indbytning, vask, maskingennemgang og prissætning, til salg og opfølgning. Med et gennemsnitligt brugt-lager på ca. 100 maskiner, er markedsføring, kvalitet og pris, de 3 afgørende faktorer for succes.

De tre danske ejere af Grimme Skandinavien; Per Rasmussen og Michael & Heine Hylleberg siger samstemmigt: Vi er utroligt stolte af at kunne byde så mange Grimme specialister fra hele verden velkommen her hos os.