International Sales Meeting 2014

Grimme’s ”International Sales meeting” er netop afsluttet. Det er 8. gang at Grimme inviterer til et meget intensivt strategimøde, hvor nutidens, såvel som fremtidens, muligheder og aktuelle markedssituationer diskuteres igennem. De personer som er ansvarlige for et eller flere lande, sættes stævne 1 gang om året. I år var det på Familien Grimme’s egen gård, ”Hof Grimme” i Cappeln i Nordtyskland.

”Hof Grimme” har netop gennemgået en større renovering, og anvendes til diverse møder, ligesom special-skoling af montører.

Mødet afvikles på en blanding af tysk og engelsk, og alle fremlægger rapport om sit land. De forskellige lande og verdensdele har jo skiftende jordforhold, vejr og behov, og dette diskuteres på det internationale salgsmøde. Her fremlægger vi også Grimme Skandinaviens ønsker om udvikling og innovation fra vores kunder og montører.

Grimme’s organisation udbygges konstant. Grimme Belgien, Grimme Tyrkiet og Grimme Kina er blot nogle af de sidst oprettede datterselskaber. Samtidigt udnyttes synergi ‘er i forhold til markedsføring, messer, demonstrationer, og tilgang direkte til Grimme’s database for reservedele og maskiner.

Michael Hylleberg er, som koncerndirektør i Grimme Skandinavien, utroligt stolt over at stå i spidsen for en organisation der er så innovativ og dynamisk. Vi har et meget stort vækstpotentiale i vores ansvarsområde, som er de nordiske lande, siger han.

Vi ønsker alle en go’ sommer.

Team Grimme Skandinavien