"Kartoffeldag" d. 2. august

Sæt kryds i kalenderen ved torsdag d. 2. august 2012.

Da inviteres alle kartoffelavlere og andre interesserede til Kartoffeldag på Jysk Landbrugsrådgivnings forsøgsareal nær Billund. Arrangører er Byggeri og Teknik, Lemvigegnens Lbf., Vestjysk Lbf., Heden & Fjorden samt Jysk Landbrugsrådgivning.

Besøgende får rig mulighed for at se forskellige sorter af både spise- og stivelseskartofler, ligesom der vil være en gennemgang af forsøg med gødning, bekæmpelse af ukrudt og skadedyr, samt demonstration af maskiner til kartoffeldyrkning.

Mekanisk ukrudtsbekæmpelse og bekæmpelse af skadedyr og skimmel er blandt de aktuelle emner på Kartoffeldagen. Ligeledes vil der også være mulighed for at høre eksperter fortælle om erfaringerne med varsling og monitering af kartoffelskimmel.

Selvfølgelig finder du også Grimme Skandinavien på kartoffeldag 2012. Vi udstiller vores økologiske 6 rk. kartoffelhypper og den nye kartoffeloptager SV260.

Desuden vil vores ekspert indenfor varsling og monitering af bl.a. kartoffelskimmel, Arjen Baars præsentere Dacoms højteknologiske systemer til netop dette formål og AgroVents brede program til lagring og køling af kartofler, løg, gulerødder og andre grøntsager.

Læs mere her