Medarbejdertur til Tyskland

Alle medarbejdere på Grimme Skandinavien, med medfølgende ægtefæller og kærester, har været på tur til fabrikken i Damme, for at se produktionen af Grimmes mange maskiner, og det imponerende reservedelslager. Vi så også den nye fabrik for selvkørende maskiner i Rieste, tæt ved Damme, hvor de selvkørende maskiner produceres væsentligt mere effektivt end tidligere, samt på rundtur på den ligeledes nyopførte fabrik der producerer jordkæder, topkæder, pigbånd mm.

Hos Grimme Skandinavien har vi nogle dygtige og meget loyale medarbejdere, der altid stiller op når der er travlt. I forårs- og optage sæsonen bliver der arbejdet mange timer- netop for, at din produktion af kartofler, løg eller roer skal gå så smertefrit som muligt. Vi kommer ud i marken og reparere på din maskine når det er behov for det- og dette kræver selvfølgelig et godt bagland derhjemme hos ægtefællen hos den enkelte medarbejder. Netop derfor var det på turen til Damme naturligt for os at ”have baglandet med”. De er en stor del af virksomhedens succes.

Udover rundturen på Grimme-fabrikken fik vi selvfølgelig også hygget lidt- og på vej hjem mod Rødkærsbro blev der tid til et besøg på AirBus fly-fabrikken i Hamburg, samt et stop i Kiel.

Vel tilbage i Danmark, Sverige og Finland igen, er vi topmotiverede og inspirerede til en ny sæson med salg og service af Grimmes brede maskinprogram i Norden.