Ny medarbejder i Sverige: Kalle

Grimme Skandinavien øger medarbejderstaben i Sverige endnu engang

For at styrke den tekniske rådgivning af Grimme kartoffelmaskiner på det svenske marked, samt øge salget af originale Grimme reservedele, har Grimme Skandinavien pr d. 15. september ansat Karl Oskar Johansson, i daglig tale kaldet ”Kalle”, som ny serviceteknikker og kunderådgiver. Ansættelsen af Kalle skal sikre professionel rådgivning og service overfor vore eksisterende og fremtidige Grimme kunder.

Kalle er 25 år, og allerede en erfaren og særdeles dygtig serviceteknikker, med stor indsigt i tekniske problemstillinger. Praktisk landbrugserfaring har han med sig hjemme fra fødegården i Fjälkinge i Skåne. Fra 2005 – 2008 studerede Kalle på gymnasiet i Kristianstad, mekanisk linje, med hovedvægt på tungt materiel, med sideløbende praktisk arbejde hos VR-Maskiner i Rinkaby, i dag kaldet Agroma Öst. Efter endt uddannelse blev Kalle straks ansat hos Agroma Öst, og har de sidste 6 år været mekanikeren der løste alle typer af opgaver. Produkter som Krone, Amazone, New Holland og selvfølgelig Grimme har været størstedelen af Kalle’s hverdag. De seneste 2 år har han sideløbende også fungeret som hjælpeværkfører.

Som Kalle selv udtrykker det, så har han altid haft Grimme tæt inde på livet, og netop kartoffelmaskiner er hans helt store interesse, hvilket kartoffelavlerne i området omkring Kristianstad har nydt særdeles godt af. Jeg ser meget frem til at starte på et helt nyt kapitel i mit liv. At arbejde så nært sammen med én type kunder, der ligger deres tillid i vores hænder og vælger vore maskiner til at sikre optimale lægge- og optagebetingelser, bliver utroligt spændende, siger Kalle. Jeg vil nu få muligheden for at specialisere mig, og give den enkelte kunde den tid der er behov for, og derved sikre at maskinerne arbejde så skånsomt og optimalt som muligt. Jeg ser frem til at træffe alle mine nye kolleger i Finland, Danmark og selvfølgelig i Tyskland, hvor vi alle har et fælles mål, nemlig Grimme. 

Den primære opgave hos Grimme Skandinavien bliver rådgivning og reparation af kartoffelmaskiner i tæt samarbejde med Tobias Persson. Kalle og Tobias vil som team hjælpe vore forhandlere og kunder fra det nordligste Sverige, til mellem og syd Sverige, samt Gotland og Öland. Vi er alle stolte af at kunne byde Kalle velkommen til Team Grimme Skandinavien, og ser frem til et godt og mangeårigt samarbejde, siger Heine Hylleberg.