Nyudvikling indenfor stenstrenglægning

Nyudvikling indenfor stenstrenglægning: Nu med endnu større kapacitet.

Ekstra lang jordkæde i Grimme CS-150. Grimme tilbyder nu en ny version i CS-serien, som er blevet udviklet til meget tung og knoldet jord.

Grimme CS-150 RotaPower kan nu fås som option med en ekstra lang jordkæde efter RotaPower valsen og de 7 stjernevalser. Jordkæden er 500 mm længere end normalt, hvilket giver 0,75 m² større renseareal. Denne forbedring af maskinen er kombineret med en nykonstrueret hjulaksel med mulighed for at løfte maskinens bagende 240 mm højere op, og derved reduceres materialets gennemløbshastighed, så overkæden effektivt kan knuse jordknoldene.

Stenstrenglæggeren har også en 800 mm længere omløbende overkæde, der er trinløs regulerbar i hastighed, og dermed kan bremse materialets flow eller modsat øge flowet i eksempelvis let sandjord, hvilket reducerer slitage og minimerer spild og tab af flade sten gennem maskinen.

Gennem forsøg hos kunder i England i sæsonen 2013, har Grimme fabrikken bevist et resultat på op til 20 % højere kapacitet på kraftig og stiv jord, med CS-150 stenstrenglægger med den lange jordkæde.

Ring til Per Rasmussen på 40281368 for mere information om Grimme CS-serien.