Okra 2014

Grimme MAXTRON 620 med på Okra 2014

Okra udstillingen i det sydvestlige Finland startede i går d. 2. juli, og varer til lørdag d. 5. juli. På åbningsdagen kom ca. 15.000 besøgende.

Grimme er med på udstillingen sammen med vores finske kollegaer, samt sukkerroespecialisten Markus Pratelli fra Sverige. Vi har ikke tidligere udstillet så mange maskiner som vi gør i år, siger Roland Rosenback som er salgsansvarlig for Grimmes kartoffelmaskine program i Finland.

I år udstilles Grimme MAXTRON 620 selvkørende roeoptager, den første som er solgt i Finland. Den tiltrækker sig meget opmærksomhed på vores stand, og der er rigtig mange som gerne vil se den unikke og imponerende maskine som er skånsom og effektiv i marken, både mod roerne og med et minimalt marktryk. Timo Myllyviita ser frem til at sætte maskinen i gang hos kunden til efteråret, når roesæsongen starter i Finland. Timo tror på at maskinen får succes, da han ved at kunderne i Sverige og Danmark er særdeles tilfredse med Grimme MAXTRON, som har været med i produktprogrammet i 10 år. Nu er tiden så kommet hvor den moderne tekniktype skal finde plads på det finske marked. Reservedele og servicepersonale findes her allerede, siger Timo.

Sommerhilsener

Richard Koski

Aki Mylliviita

Timo Myllyviita

Jouni Aalto

Roland Rosenback

Markus Pratelli

Heine Hylleberg