Poul Erik går på pension

I dag, onsdag 31. maj 2017, har Poul Erik Kristensen sidste arbejdsdag hos Grimme Skandinavien , Rødkærsbro. Nu kan han så nyde sin velfortjente pension efter intet mindre end 49 år i firmaets tjeneste.

Som 16 årig startede Poul Erik som arbejdsdreng hos det daværende Hylleberg. 1. oktober 1968 kom han så i lære som maskinarbejder. 30. september 1972 var Poul Erik så udlært og kunne kalde sig ”Svend”.

Efter at have arbejdet på værkstedet et stykke tid, kom tiden til, at han blev sendt ud som kørende servicetekniker. Et job han har holdt ved lige siden. Det har jo været et job, hvor man hele tiden skulle omstille sig til nye og mere og mere avancerede maskiner. Men det har aldrig været noget problem for Poul Erik at følge med – han har helt naturligt taget udviklingen med masser af elektronik og styring til sig.

Kunderne har altid kunnet stole på en sikker og dygtig faglig behandling, når Poul Erik har været forbi og servicere deres maskiner.

- Rigtig mange kunder har haft glæde af Poul Eriks besøg – og derned har han også tilbagelagt rigtig mange kilometer på landevejene og dermed også slidt en del servicebiler op gennem årene. Biler som i øvrigt blev plejet og passet, som var det hans egne

49 års arbejdsliv har dog også givet lidt knubs – hvor et enkelt uheld mest trænger sig på – da han ved et uheld var i karambolage med en kartoffellægger. Som der blev sagt til morgenens afskedsbrunch – så var ”det en barsk måde at tage jordbundsprøver på”.

I løbet af de 49 år Poul Erik har arbejdet her hos Grimme/Hylleberg – har vi også haft glæde af i flere år, at have både hans kone, Bodil, og børnene Thomas og  Johnny ansatte.

-  Pensionsdagen blev fejret med brunch for medarbejderstaben her i Rødkærsbro – og der var også gaver fra både firma og personaleforening.

Vi ønsker dig al mulig held og lykke fremover Poul Erik – og håber du kigger forbi, når du har tid. Der er vist også noget med lidt arbejde med renovering af gamle maskiner til Grimme/Hylleberg museet sammen med Poul Hylleberg.