Reno - 20 års jubilæum

 

Reno Mogensen kunne fredag den 1. marts 2019 fejre 20 års jubilæum hos GRIMME Skandinavien.

I dag, mandag den 11. marts, var der blevet plads i kalenderen og mulighed for at samle det meste af personalet, så jubilæet kunne fejres. Traditionen tro – blev der trakteret med brunch for personalet – et par ”bevingede” ord fra Michael Hylleberg samt en lille gave fra personaleforeningen.

Reno Mogensen blev ansat i 1999 som servicetekniker hos Hylleberg og har været med hele vejen til det vi  i dag kender som GRIMME Skandinavien.

Reno er udekørende servicetekniker og der er nok ikke mange steder i Danmark, hvor han ikke har været forbi vore kunder og lavet servicearbejde.

De norske avlere har også ofte fornøjelsen af Renos besøg. Her er der mange der gerne vil have lavet serviceeftersyn af Reno. Det er effektivt og hurtigt og så ved avlerne, at de er ”kørende” igen uden problemer, når sæsonen starter.

De fleste kan huske, når de har haft besøg af den bomstærke servicetekniker – der skal ikke bruges det store løfteudstyr. Det har han med i overarmene.

Reno driver sit lille landbrug i fritiden og får også tid til at passe en større flok heste. Er tiden til det – så ryger campingvognen frem og så smutter Lis og Reno på tur.