Roedemonstration i Finland en succés

Roedemonstration i Finland blev en succés.

Der var stor opbakning da vi i samarbejde med vores finske servicepartner GR service, demonstrerede den første solgte MAXTRON 620 i Finland udtaler Markus Pratelli fra Grimme Skandinavien. 200 personer mødte op lige udenfor Pori, hos roeavler Marko Ilola som er den stolte ejer af den første GRIMME Maxtron på Finsk jord.

Inden demonstrationen blev der arrangeret et specialkursus for de finske serviceteknikere, for dermed at sikrer, at servicen på den selvkørende Grimme MAXTRON 620 roeoptager er helt i top.

Der er særdeles god og professionel opbakning fra Timo Myllyviita og de finske mekanikerne i distriktet, og vi forventer at maskinen hurtigt vil få en stærk markedsposition i Finland.

Timo Myllyviita er indehavere af GR-service OY, og er vor finske servicepartner sammen med sin kone Märta, der til dagligt står for bogholderi og reservedelsekspedition. 

På roedemonstrationen var der ligeledes sortsforsøg af Strube og Syngenta, og repræsentanter fra Sucros og SjT var til stede. En spændende dag i roernes tegn.