Salgssupport til de nye og etablerede kartoffelavlere

Salgschef Per Rasmussen (t.v.) ser frem til samarbejdet med Søren Tougård (t.h.), som er ansat som salgssupporter hos GRIMME Skandinavien. Vores kunder kan glæde sig til, at få besøg af en branchekendt salgssupporter som har praktisk erfaring med GRIMME’s produkter.

GRIMME Skandinavien styrker sig indenfor  rådgivning og salgssupport af GRIMME kartoffelmaskiner med ansættelsen af Søren Tougård som salgssupporter i Danmark.

Søren skal stå for salgssupport og rådgivning til vores eksisterende og fremtidige kunder i kartoffelbranchen, siger Per Rasmussen.

Søren er opvokset på en kartoffelejendom, og har arbejdet og interesseret sig for dyrkning af kartofler hele sit liv. Så han har et stort kendskab til GRIMME’s produkter.

I 2015 blev Søren uddannet jordbrugsteknolog med speciale i Agroteknik (landbrugsmaskiner).

Søren har en bred erfaring fra landbrugs- og maskinbranchen i Danmark og kommer fra et job hos Gøma.

Søren er 30 år og bosat i Sdr. Rind ved Viborg, sammen med sin kæreste og deres barn.

Den primære opgave for Søren hos GRIMME Skandinavien, bliver at besøge nye avlere i Danmark - supportere eksisterende kunder og hjælpe i salgsafdelingen efter behov.

Søren er allerede godt igang med arbejdet og han havde sin første arbejdsdag hos GRIMME Skandinavien, tirsdag den 1. oktober 2019.

Snarest muligt vil Søren starte med at besøge nye og nuværende kunder. I er også meget velkomne til at ringe til Søren for at aftale et besøg. Han kan fanges på tlf. +45 2122 2041 eller eventuelt på mail - st@grimme.dk

- Som han selv udtrykker det, ser han frem til arbejdet hos GRIMME SKANDINAVIEN, samt samarbejdet med såvel nye som eksisterende kunder i Danmark.

Vi er glade for at hilse Søren velkommen hos GRIMME Skandinavien og ser frem til et langt og godt samarbejde, siger Per Rasmussen.