Ny mand i Team Grimme-Sverige

Ny mand i Team Grimme-Sverige 
Jens Körnell har efter 4 gode år i vor svenske serviceafdeling, valgt at søge nye udfordringer.
Jens skal overtage og videreføre familien Körnell’s virksomhed LOKAB, som udvikler, producerer og sælger A/C til industri-, skov- og landbrugsmaskiner.

Vi er taknemmelige for Jens’s professionelle og engagerede indsats hos Svenske kartoffelavlere, og ønsker ham al held og lykke med fremtiden.

Tobias Persson hedder vores nye Grimme specialist. Han skal varetage den tætte kontakt til vores mange trofaste Grimme-kunder på den tekniske side. Tobias er teknisk særdeles kompetent, og vil støtte, hjælpe og rådgive, såvel kunder, som forhandlere i Sverige med deres Grimme udstyr. Til de mange spændende opgaver hos Svenske kartoffelavlere er Tobias blevet klædt godt på, med en veludrustet servicevogn med specialværktøj og reservedele.

Som Tobias selv udtrykker det: Det er altid en stor fornøjelse at beskæftige sig med maskiner der befinder sig øverst i hierarkiet hvad angår kvalitet, tekniske muligheder og konstant udvikling. En løbende videreuddannelse er en selvfølge når man arbejder med Grimme.

En fabrik som Grimme, der beskæftiger over 100 mand alene i udviklingsafdelingen, og producere flere kartoffelmaskiner end alle andre
kartoffelmaskinproducenter tilsammen, er i sig selv et privilegium siger Tobias.

Grimme beskæftiger i dag 2000 mand, og er repræsenteret over hele kloden.

 

Fremtidig ser kontakten til Team Grimme-Sverige sådan ud: