Klik her hvis dit nyhedsbrev ikke vises korrekt!
   
   

Nyt fra Grimme Skandinavien marts 2012
 

 
 
 

Juni 2024

Vi undskylder fejlen og prøver igen...

 
 
 

                 

Så gør vi klar til foråret og ønsker jer alle en god sæson
- og mindre regn.

Lager udvidelse hos Grimme Skandinavien


(klik på billedet for at se linket)
Hos Grimme Skandinavien har vi brugt vinteren på at gøre klar til sæson 2012. Blandt andet er lageret blevet fyldt op og udvidet med et nyt kædelager.
 
En af de store maskinhaller er blevet inddraget, der er lagt fliser og stillet nye stålreoler op. Det nye kædelager er nu fyldt op med kæder af alle slags og det ser ganske imponerende ud.
 
Mere end 300 kæder ligger nu på lager og endnu en gang kan vi bare konstatere, at vi her på Grimme Skandinavien arbejder med det største reservedelslager til kartoffelmaskiner i Skandinavien... (læs mere) 
 

 

 Ny udnævnelse hos Grimme Landmaschinenfabrik GmbH & Co.KG, Tyskland


(klik på billedet for at se linket)
Med virkning fra 1. marts er Franz-Bernd Kruthaup tiltrådt direktionen hos Grimme Landmaschinenfabrik GmbH & Co.KG. I denne stilling vil han påtage sig det overordnede ansvar for salg over hele verden.
 
Franz-Bernd Kruthaup er 47 år gammel, født og opvokset i Damme, hvor han tilbage i 1984 startede sin karriere hos Grimme GmbH & Co.KG. Han blev dengang udlært som landbrugsmaskinmekaniker. I 1992 overtog Kruthaup sit første ansvarsfulde job i det traditionsrige firma, direkte efter sin uddannelse.
 
I 2008 fulgte udnævnelsen til prokurist, hvorefter Franz-Bernd Kruthaup overtog hovedansvaret for kartoffelteknik. Med den nuværende udnævnelse af Franz-Bernd Kruthaup bliver han fjerde medlem af direktionen, der i forvejen består af  Franz Grimme, Klemens Kalverkamp og Jens Walter.
 

 Forårsdemonstration på Lammefjord


(klik på billedet for at se linket)
Grimme Skandinavien holdt i samarbejde med Fårevejle Maskinforretning en tidlig forårsdemonstration med en ny type Grimme fræser med special pakkevalse.
 
De mange gulerodsavlere på Lammefjorden har i årevis søgt en maskine, der kunne skabe den perfekte kam, hvor jorden er tilpas komprimeret. Avlerne stiller store krav til kammens fasthed og struktur. Den skal være tilpas fast i overfladen samt ned igennem, så det er muligt at så gulerødderne direkte på toppen af kammen.
 
Kammens struktur blev nøje studeret og diskuteret. Jorden må ikke findeles for meget, men der må ikke findes klumper over en vis størrelse. Grimme-fræserens opbygning og antal tænder opfyldte kravene til de fremmødtes ønske, hvor der fra flere sider blev udtalt: "Det er utroligt så godt et arbejde maskinen laver".... (læs mere)
 

Så er det nu!

Vejrudsigten siger sol og varme så langt øjet rækker. Er du klar? Er strenglæggeren og ploven i orden, efterset og klar til at køre, når jorden bliver klar? Måske er du allerede i gang...

 

Vi er klar!

 
 
 


 


 
 
 


Copyright © GRIMME Skandinavien A/S, Alle rettigheder reserveres.

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev - kan du afmelde dig nederst på siden.

Chr. Hyllebergs Vej 9 - 11 | DK-8840 Rødkærsbro | +45 8665 8499 | grimme@grimme.dk