Klik her hvis dit nyhedsbrev ikke vises korrekt!
   
   

Nyt fra Grimme Skandinavien maj 2012
 

 
 
 

Marts 2023

 
 
 

                 

Vi håber, I alle er kommet godt i gang...

 

Dagsordenen var kaffe og fri diskussion


(klik på billedet for at se linket)

Grimme Skandinavien arbejder lige nu på at styrke high-tech systemet Dacoms markedsposition i Sverige. Derfor havde Arjen Baars og Heine Hylleberg sat et udvalg af konsulenter fra Hushållnings-sällskapet i Kristianstad stævne derovre d. 26. april 2012. På dagsordenen var planlægningen af det videre samarbejde omkring udbredelsen af Dacom blandt de svenske kartoffel- og grøntsagsavlere. Netop med henblik på udbredelsen af Dacom, har Grimme Skandinavien fra d. 4. juni ansat en salgskonsulent til det svenske marked. (læs mere) 

 

 

 Så blev den første kassevasker solgt i Finland


(klik på billedet for at se linket)

Så fik vores finske kunde MTY Risto Ja Pasi Lehtonen, Lumijoki, Finland leveret og opstartet sin BW 1600 Kassevasker, den første Grimme Skandinavien har solgt i Finland. Frank Iwersen fra Grimme Skandinavien var, sammen med vores finske servicepartner Timo Myllyviita GR- Service fra Skaftung, ude og opstarte maskinen på stedet. Som det fremgår af billederne, var der i sidste uge stadig sne og frost i Finland, med det betød ikke noget for kunden, som var i fuld gang med at sortere sit lægge materiale til den nye sæson. Så det var samtidigt et perfekt tidspunkt for ham at vaske sine kartoffelkasser, samtidigt med, de blev tømt fra lageret. (læs mere)

 

 

Grimme GmbH indgår samarbejde med danske ASA-Lift


(klik på billedet for at se linket)

For at styrke udvalget indenfor grøntsagsteknik indgår Grimme Landmaschinenfabrik i Damme, nu samarbejde med det traditionsrige danske firma ASA-Lift, der er en af de førende producenter på dette område. Gennem mere end 75 år har ASA-Lift udviklet og produceret maskiner til høstning af gulerødder, løg, porrer, kål og andre grøntsager. Kompetencecentret for dette samarbejde skal fortsat ligge i Sorø, Danmark, hvor salg og udvikling skal videreudvikles i et samarbejde mellem de to firmaer. (læs mere)

 

Sæt  i kalenderen!

 

Vi holder Åbent Hus på Løvhegnet i Rødkærsbro d. 15. og 16. juni.
Derudover kan du møde os på Borgeby Fältdagar d. 27. og 28. juni.

 

 
 
 


 


 
 
 


Copyright © GRIMME Skandinavien A/S, Alle rettigheder reserveres.

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev - kan du afmelde dig nederst på siden.

Chr. Hyllebergs Vej 9 - 11 | DK-8840 Rødkærsbro | +45 8665 8499 | grimme@grimme.dk