Klik her hvis dit nyhedsbrev ikke vises korrekt!
   
   

Nyt fra Grimme Skandinavien november 2011
 

 
 
 

Juni 2024

 
 
 

                 

 

Kom og mød os på Agri Technica.

 

 

 

 
Netop i disse dage finder du en stor del af Grimme Skandinaviens personale på Agri Technica i Hannover, hvor de står klar på Grimmes stand i hal 07, stand 07A18l.
 
Agri Technica er verdens største landbrugsmesse med 2.600 udstillere fra 46 lande, der hvert år viser ALT det nye indenfor agerbrug, dyrehold og alle andre aspekter indenfor landbruget. Og den forventes at slå nye rekorder igen i år, hvilket bl.a. ses på det samlede udstillerareal på hele 380.000 m2 fordelt på hele 26 haller. 58 danske firmaer udstiller, mens andre 43 er repræsenteret på tyske stande. Så det er stort!
 
Grimme har naturligvis et par nyheder med, bl.a. den nye 4-rækkede kartoffeloptager Varitron 470  og den 8-rækkede kartoffellægger GL840 Compacta. Men standen er ikke udelukkende fyldt med nyheder, for Grimme havde 150 års jubilæum i maj 2011 og dette markeres under Agri Technica med udstilling af gamle maskiner, for at synliggøre udviklingen indenfor Grimme maskiner.
 
Så kom og besøg os. Vi står klar...
 

 

Så er der billedgalleri...

 

 

 

 
Det går fremad med vores hjemmeside. Der sker nye tiltag hver dag. Som noget af det seneste har vi fået oprettet billedgallerier på alle sprog. Det er næsten klart og du burde kunne se det først i uge 46. Du finder det under "os", sammen med de andre ting om firmaet, vi har valgt at lægge ud på nettet. Her vil løbende blive uploaded billeder fra vores arrangementer, så du kan følge med i, hvad der sker her hos Grimme Skandinavien.
 

 

 
 
 
 


Copyright © GRIMME Skandinavien A/S, Alle rettigheder reserveres.

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev - kan du afmelde dig nederst på siden.

Chr. Hyllebergs Vej 9 - 11 | DK-8840 Rødkærsbro | +45 8665 8499 | grimme@grimme.dk