Klik her hvis dit nyhedsbrev ikke vises korrekt!
   
   

Nyt fra Grimme Skandinavien oktober 2013
 

 
 
 

Maj 2024

 
 
 

                 

Så er der endelig efterår..

..og det betyder sæson, og travlhed for Grimme Skandinavien.

Vagttelefon Service: +45 8750 9959
Vagttelefon Reservedele: +45 8750 9958

Står du med et akut behov for hjælp, kan du få fat i en servicetekniker eller lagerekspedient fra 16.45 - 22.00 på hverdage, 7.00 - 22.00 lørdag/søndag.

Funktionen virker også via vores app!   
Gebyr 100,-/opkald


Velkommen til vores store KARTOFFELDAG 

24. oktober 2013 kl. 10-15


Kjargaarden I/S  i Sunds
Vestermosevej
7430 Ikast

Danmark

Sædvanen tro afholder Grimme Skandinavien hvert andet år en kæmpe kartoffeldemonstration, hvor alle typer af maskiner vises. Maskinerne kører mellem kl. 10-12 og mellem kl. 13-15, uanset vejr. Mellem kl. 12-13 serveres brændende kærlighed i det store telt, hvor vi viser de sidste nyheder indenfor køl og ventilation, samt Dacom.

Reservedelslageret vil stå klar med masser af gode tilbud, ligesom vore montører er til stede med gode råd og vejledning om optimal betjening af maskinerne, samt skånsom håndtering af kartoflerne. Velkommen!

 

 


Vores nye kollega

Vi vil lige præsentere Markus som skal sælge roeoptagere i Danmark og Sverige.

Grimme Skandinavien søgte en sælger med erfaring og viden - og fandt det i Markus Pratelli fra Sverige. Markus Pratelli er 41 år, dansk gift, og er bosat i Tygelsjö i Skåne; tæt ved Øresundsbroen. Han har stor praktisk erfaring som driftschef på Skabersjö Gods, som driver planteavl i stor skala i Skåne. I perioden, hvor Markus arbejdede på godset, var kartofler og roer en stor del af produktionen, hvor Grimme´s produkter var et naturligt valg i maskinparken. Markus har stor erfaring med landbrugsmaskiner, som tidligere distrikts- chef på Söderberg & Haak Maskin, hvor han som produktspecialist for New Holland høstmaskiner repræsenterede Case IH, Krone, JCB og Amazone. Udover dette har han også boet 2 år i Sydafrika, hvor han arbejdede som Sales Promotor for Claas. ”Med Markus’s baggrund indenfor landbrug og landbrugsmaskiner var det ikke en svær beslutning at vælge ham som vores nye sælger til roemaskiner i Sverige, Finland og Danmark, fortæller Per Rasmussen. Ansættelsen på Grimme Skandinavien begyndte fredag den 6. september, og allerede den 9-10. september var Markus på kursus på Grimmes fabrik i Tyskland, for at lære mere om Grimmes roeoptagere Maxtron og Rexor.

 ”Jeg er stolt af at få muligheden for at repræsentere et så stærkt brand som GRIMME, gennem Team Grimme Skandinavien. Det er et meget imponerende og attraktivt produktprogram som GRIMME tilbyder dagens professionelle roedyrkere”, siger Markus Pratelli.

 Grimme Skandinavien er glade for at kunne hilse Markus Pratelli velkommen, og vi glæder os til et langt og givende samarbejde. 


 


Husk Agritechnica i Hanover/Tyskland den 12-16 November 2013. Grimme har en 2000 m2 stor stand i hall 25, og flere nyheder præsenteres. Det her er to af dem.

Nyt sorteringsaggregat AirSep til kartoffeloptagere, premieret med Agritechnicas guldmedalje.

For brugere med stenholdig jord har Grimme udviklet det pneumatiske tilsætningsseparatoraggregat AirSep til separering af sten og fugtige jordknolde. AirSep arbejder meget skånsomt med opdrift systemet. Kartoflerne holdes af en luftstrøm og føres skånsomt ud af sorteringsaggregatet. Sten og knolde holdes nede under kartoflerne og fjernes via en stensluse.
Således adskilles kartoflerne skånsomt, lignende en vandseparation, men tørt, og dermed kan produktet efterfølgende lagres.

Ved 2-rækkede kartoffeloptagere yder børsteseparatoraggregater en gennemstrømningsmængde på 30 tons per time. AirSep opnår gennemstrømningsmængder op til 60 tons per time med en yderst høj sorteringspræcision.

På Agritechnica 2013 præsenteres AirSep på en 2-rækket bugseret kartoffeloptager med tank, SV-260.

 

Mekanisk akselrengøring til kartoffeloptagere

Ifølge reglerne om bekæmpelse af kartoffelbrok og kartoffelnematoder skal jord og kartoffeltop som sidder fast på kartoffeloptagerens hjulaksel fjernes manuelt og omhyggeligt ved hvert markskift i angrebne områder. Den mekaniske hjulakselrengøring i kombination med den V-formede akselafdækning for såvel bugserede som selvkørende kartoffeloptagere reducerer dette arbejde væsentligt. Føreren kan således spare en arbejdsindsats på ca. 15 minutter ved hvert markskift.
Generelt anbefales også at rense maskinen ved markskift uden angreb for at opfylde de stigende krav til hygiejne og for at forebygge skadefremkaldende faktorer.

Den mekaniske akselrengøring præsenteres på den 2-rækkede, bugserede optager med tank, SE 260 på Agritechnica 2013.

 


Fortsat god sæson!

 

 

 

 
 
 


 


 
 
 


Copyright © GRIMME Skandinavien A/S, Alle rettigheder reserveres.

Ønsker du ikke længere at modtage vores nyhedsbrev - kan du afmelde dig nederst på siden.

Chr. Hyllebergs Vej 9 - 11 | DK-8840 Rødkærsbro | +45 8665 8499 | grimme@grimme.dk