Reno - 25 års jubilæum

Ved dagens kvartalsmøde, tirsdag 27. februar 2024, kunne vi lykønske servicetekniker Reno Mogensen med sit 25 års jubilæum.

Dagen blev – traditionen tro – fejret med brunch for personalet – et par ”bevingede” ord fra salgschef Per Rasmussen, samt en lille gave fra personaleforeningen.

Reno Mogensen blev i 1999 ansat som servicetekniker hos Hylleberg og har været med hele vejen til det vi i dag kender som GRIMME Skandinavien.

Reno er udekørende servicetekniker og der er nok ikke mange steder i Danmark, hvor han ikke har været forbi vore kunder og lavet servicearbejde.

De norske avlere har også ofte fornøjelsen af Renos besøg. Her er der mange der gerne vil have lavet serviceeftersyn af Reno. Det er effektivt og hurtigt og så ved avlerne, at de er ”kørende” igen uden problemer, når sæsonen starter.

De fleste kan huske, når de har haft besøg af den bomstærke servicetekniker – der skal ikke bruges det store løfteudstyr, det har han med i overarmene og det er heller ikke den mindste hammer han vælger at ”svinge”.

En del elever eller nyansatte har været så heldige, at de har været under Reno’s ”kærlige” vinger og han har hjulpet dem godt på vej med deres uddannelse til kompetente serviceteknikere.

Reno driver sit lille landbrug i fritiden og får også tid til at passe en større flok heste.

Der bliver også tid til at drive et lille firma ved siden af arbejdet, hvor det blandt andet drejer sig om skårlægning af græs samt presning af hø og halm.

Er tiden til det – så ryger campingvognen frem og så smutter Lis og Reno på tur.

Endnu engang – rigtig stort tillykke med dagen Reno – vi ser frem til mange år endnu.