IBX 200 / IBX 300: ISOBUS hoved- eller ekstra betjeningsapparater

Billede: IBX 300 (til venstre) har seks vippekontakter, der kan konfigureres frit, og IBX 200 (til højre) to joysticks med to akser.

På Agritechnica 2023 præsenterede GRIMME de nye ISOBUS-betjeningsapparater IBX 200 og IBX 300, som i første omgang kan bruges både som hovedbetjeningsapparat og i kombination med en ISOBUS-terminal som ekstra betjeningsapparat.

Med IBX kan der betjenes flere ISOBUS-maskiner samtidig på tværs af maskiner og producenter Konfigurationen af alle AUX-N-betjeningselementerne kan udføres frit til op til fire niveauer Udover displayet til tilstands- og konfigurationsvisning er begge IBX-varianter forsynet med over otte folietaster, der kan konfigureres frit, en niveau-skiftetast, en menu-/ maskinskiftetast samt to scrollhjul med dreje- og trykfunktion.

Den fleksible justering giver mulighed for betjening med én hånd eller begge hænder, endda med handsker Herudover opfylder betjeningsapparaterne sikkerhedskravene iht. ISO 25119 til opnår hermed den funktionelle sikkerhed efter AgPl-B (required agricultural performance level)Billede: Afhængigt af anvendelsesområdet kan betjeningsapparatets justering tilpasses fleksibelt.

Billede: Takket være kapslingsklasserne IP65 og IP67 er anvendelse både indenfor og udenfor mulig.