Cookiepolitikk


Oversikt:
1. Eieropplysninger
2. Hva er informasjonskapsler?
3. Slik sletter eller blokkerer du informasjonskapsler
4. Formålet med informasjonskapsler på hjemmesiden vår
5. Bruken av personopplysninger

1. Eieropplysninger

GRIMME Skandinavien A/S
Chr. Hyllebergs Vej 9-11
DK-8840 Rødkærsbro


Telefon: +45 8665 8499
Faks: +45 8665 8287
E-post: grimme@grimme.dk

2. Hva er informasjonskapsler?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskin el. tilsvarende for å kunne gjenkjenne den. Det er ingen personlige opplysninger lagret i våre informasjonskapsler, og de kan ikke inneholde virus.

3. Slik sletter eller blokkerer du informasjonskapsler:

http://minecookies.org/cookiehandtering 

4. Formålet med informasjonskapsler på hjemmesiden vår:

Teknisk funksjonalitet, slik at vi kan huske innstillingene dine.
Trafikkmåling, slik at vi vet hvor mange som besøker hjemmesiden vår.
Nettsiden bruker ikke informasjonskapsler fra tredjeparter

5. Bruken av personopplysninger:

Personopplysninger gis aldri til tredjepart, med mindre du selv uttrykkelig har gitt tillatelse til dette, og vi samler aldri inn personopplysninger uten at du selv har gitt oss disse opplysningene ved registrering, kjøp eller deltagelse i en undersøkelse m.v. Her innsamles opplysninger om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kjennskap til ulike emner.
Personopplysninger brukes til å gjennomføre det kjøpet eller den servicen som opplysningene er samlet inn i forbindelse med. I tillegg brukes opplysningene til å få større kjennskap til deg og øvrige brukere av hjemmesiden. Denne bruken kan bl.a. omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot en forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklamer som er tilpasset dine interesser og hobbyer.

Kontakt vedr. personopplysninger
Hvis du ønsker tilgang til de opplysningene som er registrert om deg hos GRIMME Skandinavien, skal du rette en henvendelse til grimme@grimme.dk eller telefon +45 86 65 84 99. Er feil informasjon registrert, eller dersom du har andre innsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighet for å få innsikt i hvilke informasjoner som er registrert om deg, og du kan gjøre innsigelse mot en registrering i henhold til reglene i den danske Persondataloven.

Beskyttelse av personopplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi lagrer dine personopplysninger på datamaskiner med begrenset tilgang, som er plassert i kontrollerte anlegg, og vår sikkerhet kontrolleres jevnlig for å avgjøre om våre brukeropplysninger håndteres forsvarlig, og under konstant hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet ved dataoverføring via Internettet. Det betyr at det kan være en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg tilgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Du avgir dine personlige opplysninger på eget ansvar.

Personopplysninger slettes eller anonymiseres fortløpende etter hvert som det formålet de ble samlet inn til avsluttes. Personopplysninger lagres i høyst i 12 måneder etter bruk.

Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i vår behandling av personopplysninger kan bli nødvendige. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Dersom vi gjør dette, endrer vi naturligvis datoen for “sist oppdatert” nederst på siden. Ved vesenlige endringer gir vi deg beskjed i form av en synlig melding på nettsiden vår.

I det omfang det behandles personopplysninger om deg, har du ifølge persondataloven rett til å få opplyst hvilke personopplysninger som kan relateres til deg. Hvis det viser seg at informasjon eller data som behandles om deg er uriktige eller villedende, har du rett til å kreve at de blir rettet, slettet eller blokkert. Du kan til enhver tid gjøre innsigelse mot at opplysninger om deg gjøres til gjenstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbakekalle ditt samtykke. Du har mulighet for å klage over behandlingen av opplysninger og informasjon vedrørende deg. Klage rettes til Datatilsynet, jf. den danske persondatalovens § 58, stk. 1.